UŽIVATEL
registrace
zapomenuté heslo
ANKETA
Čeho chcete více? Hudebních novinek
Videoklipů zdarma
Klubů
Akcí a párty
Hudebních skupin
celkem 5372 hlasů

LORDI umně kombinují nejrůznější vlivy do jednoho celku a vdechli tak „hard a heavy“ nový život. Mísí se zde horrorový feeling známý z desek ALICE COOPERa, výbušná přímočarost velikánů KISS, provokativní skočnost TWISTED SISTER či melodická přehlednost OZZYHO OSBOURNA

Lordi

Nezapomenutelná pódiová show a kostýmy jako zásadní součást identity kapely. Kdo jiný okamžitě vytane na mysli na základě tohoto popisu než LORDI… Hardrock/heavy­metalový úkaz z Finska se těší popularitě nejen v jezerní zemi, ale po celém světě, Českou republiku nevyjímaje. Držitelé ceny Eurovision Song Contest 2006 dokázali, že i tvrdší kapela má šanci uspět v širším měřítku (jejich song „Hard Rock Hallelujah“ získal po 45 letech vítězství pro Finsko v soutěži, která na rock a metal není primárně zaměřena).

Kapela již několikrát dorazila i do ČR, naposled na festival Masters Of Rock 2010, aby svým zbrusu novým singlem \„This is Heavy Metal“ famózně uzavřela celý festival a pozvala všechny fanoušky svých horrorových show na nadcházející světové turné k nové desce \“Babez for Breakfast\", která vychází v září!

LORDI umně kombinují nejrůznější vlivy do jednoho celku a vdechli tak „hard a heavy“ nový život. Mísí se zde horrorový feeling známý z desek ALICE COOPERa, výbušná přímočarost velikánů KISS, provokativní skočnost TWISTED SISTER či melodická přehlednost OZZYHO OSBOURNA. Toto vše je možné v hudbě těchto maskovaných performerů najít. Pokud si přimyslíme strašidelné kostýmy, ve kterých kapela nejen vystupuje, ale zřejmě i spí, je obraz štědré rockmetalové hostiny úplný.

Yeah, Hallelujah! LORDI se k nám ve dvou koncertech (Praha, Ostrava) vrátí ve zbrusu nové show, s novými kostýmy a hlavně s novou, velmi slibně nazvanou deskou! Nedáte si taky sladký kousek k snídani? Nebo k večeři…\„babez\“ chutnají vždy, a když vám je naservírují samotní LORDI, tak dvojnásob…:).

Speciálním hostem koncertu je talentovaná, ambiciózní a hlavně velmi silně charismatická banda z Itálie – THE DOGMA!

Autor: admin, 6.října 2010 | 0 komentářů | Shlédlo: 3637 čtenářů | Kategorie: rock

Hodnocení článku

  • 3.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celkem hlasů: 1972

Líbí se Vám článek?


Související články

Videoklip


Více videoklipů 

Komentáře


-- ke článku nebyly přidány zatím žádné komentáře --


Přidat komentář

Pro přidávání příspěvků se musíte nejprve přihlásit.