UŽIVATEL
registrace
zapomenuté heslo
ANKETA
Čeho chcete více? Hudebních novinek
Videoklipů zdarma
Klubů
Akcí a párty
Hudebních skupin
celkem 5385 hlasů

Po metalové bouři, kterou GD přinesli v loni s deskou \"Ballads of a Hangman\", krátké pauze a odchodu obou kytaristů se nyní Grave Digger vrací s novým, čerstvým kytaristou Axelem Rittem a novým, svěžím materiálem nazvaným \"The Clans Will Rise Again\".

Legendární GRAVE DIGGER a jejich velké povstání klanů bude ve ZLÍNĚ, Masters Of Rock Café!

Speciální hosté: Grand Magus (Swe), Sister Sin (Swe)

8.4.2011 ZLÍN, Masters Of Rock Café

Je to již neuvěřitelných 30 let, co pódia celého světa okupuje nezaměnitelná hudební ikona a žijící legenda power metalu, kapela GRAVE DIGGER. Zapátrejme v paměti, kdo z nás na jejich tvorbě nevyrostl a kdo z nás nezná alespoň pár klasických riffů a la Grave Digger? Kdo z nás nemá vrytý v paměti minimálně jeden obal desky, jako např. kostlivec ve skotském kiltu a s dudami na bitevním poli na popředí chmurných Highlands, ano \„Tunes of War\“ (1996)…Grave Digger jsou bezpochyby jednou z nejvýznamnějších metalových kapel vůbec.

Po metalové bouři, kterou GD přinesli v loni s deskou \„Ballads of a Hangman\“, krátké pauze a odchodu obou kytaristů se nyní Grave Digger vrací s novým, čerstvým kytaristou Axelem Rittem a novým, svěžím materiálem nazvaným \„The Clans Will Rise Again\“.

Hned po prvních tónech vám bude jasné, že se kapela vrací právě na již opěvované, tajemné pláně skotských Highlands! Majestátní zvuk skotských dud jednoznačně určuje směr, kterým se tito němečtí power metaloví bardi vydali. Nová deska je úžasným, kompaktním dílem, kde jedna píseň plodí a posiluje druhou a jedna bez druhé ztrácí na síle. \„Paid in Blood\“, \„Hammer of the Scots\“ nebo \„Rebels\“ zaručeně chytnou všechny nároční a kritické, ortodoxní metalheads svým dokonalým mixem heavy riffů, dvojitou bassou a chytlavým refrénem. Fanoušci, milující skotské kilty, si zamilují \„Highland Farewell\“, díky unikátní zvukové linii dud.

Nový kytarista opravdu omlazuje a oživuje zvuk celé kapely, soustředěné kolem dnes již vskutku legendárního Chrise Boltendahla. Skotsko je nevysychající studnicí plnou inspirací, díky své drsné, barvité mytologii a hrdým obyvatelům tohoto překrásného území. Grave Digger si nemohli nadělit lepší dárek ke svému významnému jubileu, než další závan hřejivě syrového Skotska.

The Clans Will Rise Again, a to dokonce i ve ZLÍNĚ, Masters Of Rock Café – 8. 4. 2011! Kdy jindy budete mít příležitost blejsknout se ve svých kiltech, a vychutnat si energii Highlands, sílu svěžesti a tajemna v jediném okamžiku, na jediném místě a v podání legendárních Grave Digger?

Speciálními hosty koncertu jsou švédští mistři riffů GRAND MAGUS, rovněž představující novou desku \„Hammer Of The North\“ a švédská kapela s charismatickou Femme Fatal za mikrofonem SISTER SIN s novým materiálem \„True Sound Of The Underground\“.

Autor: admin, 8.listopadu 2010 | 0 komentářů | Shlédlo: 4815 čtenářů | Kategorie: metal

Hodnocení článku

  • 3.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celkem hlasů: 2301

Líbí se Vám článek?


Související články

Komentáře


-- ke článku nebyly přidány zatím žádné komentáře --


Přidat komentář

Pro přidávání příspěvků se musíte nejprve přihlásit.