UŽIVATEL
registrace
zapomenuté heslo
ANKETA
Čeho chcete více? Hudebních novinek
Videoklipů zdarma
Klubů
Akcí a párty
Hudebních skupin
celkem 5384 hlasů

Po obrovském úspěchu na loňském Transmission – Future Cities opět vrací oblíbenec publika, skvělý holandský producent a DJ Sander van Doorn, který se stejně jako Markus Schulz pyšní umístěním v první desítce TOP 100 DJs časopisu DJ Mag

Sander van Doorn nastartoval svoji kariéru začal díky remixu písně „Message In a Bottle“ od The Police. Kromě jiného má také vlastní radiovou show na rádiu DI.FM. Sander svou kariéru započal v 16-ti letech a za poslední pár let se vypracoval z téměř neznámého jména na světoznámou DJskou superstar známou nejen v Nizozemí. To vše díky svému talentu a obětavosti.

Není to, ale jen solová produkce, která Sandera proslavila, ale také jeho bootlegy a skvělé remixy. Za zmíňku stojí oficiální předělávka singlu „Spaceman“ slavných The Killers, či předělávka od legendárních Depeche Mode. Nesmíme zapomenout ani na fantastickou kolaboraci s umělci jako jsou Marco V, který je zároveň Sanderovým učitelem a kamarádem. Z poslední spolupráce můžeme například uvést skladby „Organic“ a „What Say“. Evropský hit Robbieho Williamse „Close My Eyes“ se dlouhou dobu držel v European Top 20 hitparádě. Kromě své masivní produkce hraje také každý rok pro více než miliony clubberů po celém světě a headlinuje velkým eventům jako Sensation, Global Gathering, Trance Energy a Mysteryland. Neopomeňme také jeho rezidenturu na noci Cream v klubu Amnesia na Ibize, a také jeho projekt s chytlavým názvem Dusk Till Doorn. Dusk Till Doorn jste již mohli vidět například v létě v klubu Eden na Ibize, či pravidelně v londýnském klubu Ministry of Sound, o kterém říká, že je jeho spirituálním domovem. Zde vystupil například s DJs jako jsou Simon Patterson, Jon Rundell, Chris Lake či David de Valera. Pokuď tedy máte rádi Sandera a budete mít někdy cestu Londýna, určitě si nenechte tuto skvělou akci ujít.

Sander je také velmi vděčný svým fanouškům a snaží se jim dát vše zpět, jak jen to jde. V roce 2006 rozjel radiovou noc a dal svým posluchačům možnost slyšet ho ať je kdekoliv. Jeho radiová show se vysílá již třetím rokem, a je určená převážně stylům jakou jsou Techno, Trance a Progressive.

Autor: admin, 8.října 2010 | 1 komentářů | Shlédlo: 3354 čtenářů | Kategorie: electro

Hodnocení článku

  • 3.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celkem hlasů: 1961

Líbí se Vám článek?


Související články

Komentáře

Napsal: evicka
14.října 2010, 15:38:54

byla jsem minulý rok, a taky už mám lístečky na tento :-)

Přidat komentář

Pro přidávání příspěvků se musíte nejprve přihlásit.