UŽIVATEL
registrace
zapomenuté heslo
ANKETA
Čeho chcete více? Hudebních novinek
Videoklipů zdarma
Klubů
Akcí a párty
Hudebních skupin
celkem 5386 hlasů

Již nyní se můžete těšit na datum 25. 10. 2010, což je rovněž úplně nejlepší doba pro zjevení zvané THE MAN - EATING TREE, speciálního hosta koncertů TAROT! Hned debutový singl této kapely Out Of The Wind obsadil 3. místo ve finské hitparádě.

Černé vrány již zmizely daleko za obzor… Nyní je čas nechat se okouzlit gravitací dopadajících světelných paprsků v podání TAROT Marca Hietaly (NIGHTWISH)! Ve Finsku je jasné sluneční světlo poměrně vzácné a tak není divu, že seveřané tento svit vkládají do svých nahrávek jako symbolickou protiváhu. Právě takto je obohacena i nová deska The Gravity Of Light. Jde již o 8. zásek v dosavadní tvorbě melodicky vytříbených Finů.

Skladby na této desce většinou neuhání v rychlejších tempech jako by se dalo očekávat například u kolegů z NIGHTWISH, kde Marco také působí. TAROT častěji rozvážně kráčí těžkými kroky metalového proroka. Do svižného běhu se však pustit rozhodně umí. Potvrzují to rychlejší songy napříč celou diskografií již od první desky „Spell Of Iron“ z roku 1986 (rok po založení kapely).

Mezi poznávací znamení „vykladačů tarotu“ patří charakteristické skladatelské postupy a aranže, typicky těžká basa a především nezaměnitelná barva Marcova hlasu. TAROT si zkrátka nespletete… Desetiskladbová novinka je momentálně ještě horká z lisovny a buďte si jisti, že do října rozhodně nevychladne! Marco Hietala jako pilot, který váš let nasměruje cestou snů. Nechte si vyložit karty od tohoto metalového proroka a jeho bandu! S TAROT si jistě „vytáhnete“ tu šťastnou! „Gravity Of Light Tour 2010“ zasáhne i ČR! TAROT Marca Hietaly poprvé míří do zlínského Masters of Rock Café!

Již nyní se můžete těšit na datum 25. 10. 2010, což je rovněž úplně nejlepší doba pro zjevení zvané THE MAN – EATING TREE, speciálního hosta koncertů TAROT! Hned debutový singl této kapely \„Out Of The Wind\“ obsadil 3. místo ve finské hitparádě. Debutové album \„Vine\“ je netrpělivě očekáváno v září! Konec října, nejlepší čas! Stromy zlátnou a rudnou, dny se krátí a vy se cítíte, jako byste stáli u příjemně rozžhaveného krbu, zatímco venku se pomalu stahují první stíny zimy – nejlepší čas, aby se objevili THE MAN – EATING TREE a jejich krásně atmosférický metal.

Autor: admin, 12.října 2010 | 0 komentářů | Shlédlo: 3342 čtenářů | Kategorie: metal

Hodnocení článku

  • 3.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celkem hlasů: 1918

Líbí se Vám článek?


Související články

Videoklip


Více videoklipů 

Komentáře


-- ke článku nebyly přidány zatím žádné komentáře --


Přidat komentář

Pro přidávání příspěvků se musíte nejprve přihlásit.