UŽIVATEL
registrace
zapomenuté heslo
ANKETA
Čeho chcete více? Hudebních novinek
Videoklipů zdarma
Klubů
Akcí a párty
Hudebních skupin
celkem 5386 hlasů

Speciální hosté: TAROT (Fin). Turmion Kätilöt (Fin)

  • 8.10. 20:00 ZLÍN, Masters Of Rock Café

„Hudba je pro mě vším. Mám za sebou dva rozvody a hodně životních kotrmelců, všechno kvůli hudbě. Ale pořád je to pro mě ta nejdůležitější věc na světě, vždycky budu mít radši muziku, než cokoli jiného.“ říká hudebník, producent a hlavní mozek kapel PAIN a HYPOCRISY, mistr Peter Tägtgren. Hudba a neustálé posouvání jejich hranic, hledání a realizování nápadů, a neustálé zdokonalování zvuku nejen jeho kapel, sahá v jeho případě mnohdy až k extremismu. Jeho nevšední, až geniální hudební cítění využívá mnoho dalších kapel, jako např. Celtic Frost, Children of Bodom, Dimmu Borgir, nebo Immortal. Peter Tägtgren se tak stal jedním z nejuznávanějších švédských hudebníků a producentů.

Tägtgrenova kariéra začala v death metalové kapele HYPOCRISY a stále v ní pokračuje, protože neustále je v tomto žánru co vymýšlet a stále je kam se dál vyvíjet, nicméně Peter cítil, že by rád zkusil i něco jiného, více heavy, zkoušel experimentovat s PC zvuky a vložil do hudby více elektroniky – a tak se zrodil PAIN. „Chtěl jsem dělat jinou muziku, jinak“, říká Peter „Tahle muzika je pro mě více kreativně zajímavá a pro fanoušky více zajímavá na poslech. Myslím si, že je důležité nejít jen jednou, snadnou cestou a dělat něco stejně jako tisíce jiných“. Tohle je vlastně něco jako Peterovo motto, stále balancovat na hraně nových, neotřelých možností.

Po poslední megaúspěšné desce PAIN „Cynic Paradise“ nyní přichází mistr Tägtgren s novou deskou nazvanou „You Live Only Twice“, která vyjde začátkem června 2011 u Nuclear Blast. A celý svět se už nemůže dočkat toho, čím nás tento hudební génius zase překvapí a dostane!

8. říjen 2011 bude ve ZLÍNĚ svátečním dnem! PAIN v čele s charismatickým hudebním ďáblem Peterem Tägtgrenem v čele představí svoji novinku live v klubu Masters Of Rock Café! Speciálními hosty jsou známí finští TAROT, kapela Marco Hietaly (Nightwish) a jejich mladí kolegové z Finska Turmion Kätilöt.

Vstupenky jsou k dostání v pořádající agentuře Pragokoncert, tel: 577 432 580, e-mail: mikeskova@pragokoncert.com, stránky www.mastersofrock.cz – na dobírku, na baru v Masters Of Rock Café na Čepkově, ve všech obvyklých moravských předprodejích a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticket-Art.

Autor: Wladass, 5.září 2011 | 0 komentářů | Shlédlo: 3389 čtenářů | Kategorie: koncerty

Hodnocení článku

  • 3.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celkem hlasů: 1785

Líbí se Vám článek?


Související články

Komentáře


-- ke článku nebyly přidány zatím žádné komentáře --


Přidat komentář

Pro přidávání příspěvků se musíte nejprve přihlásit.