UŽIVATEL
registrace
zapomenuté heslo
ANKETA
Čeho chcete více? Hudebních novinek
Videoklipů zdarma
Klubů
Akcí a párty
Hudebních skupin
celkem 5372 hlasů

Mike Hood se svojí smečkou se vrací do Prahy! Tentokrát se ukáže v klubu 007 Strahov, a to za podpory služebně stejně starých Crushing Caspars z německého Rostocku. V rámci NIGHT RIDER TOUR 2012 podniknou celkem čtrnáct zastávek po Evropě a předpokládá se, že představí převážně skladby ze stejnojmenného alba, které by mělo vyjít ještě do konce tohoto roku.

\‚To hardcore si mě našel, já ho nehledal. Tyhle dnešní děcka jsou obětí módy. Je to tak zkurveně trendy, že se mi z toho chce zvracet. Když sem byl mladej, dělal sem takový věci, že nikdo ani trochu nechtěl bejt jako já. A sem si doprdele jistej, že sem nikdy nechtěl bejt jako oni. Dneska každej tancuje, vypadá a mluví stejně. Přijde mi, jako kdyby tahle scéna byl jeden zkurvenej robot. Já nejsem jako vy, tak si nikdy nemyslete, že vy jste jako já. Já sem jeden z mála starejch koček zapomenutejch ve scéně, plnej znechucení z těhlech HC kids. Sem sám v davu a bojoval jsem proti tomu všemu. Dneska předseda třídy a populární haranti jsou HC. Nasrat. Nikdy sem se nechtěl zařadit do tohohle pochcanýho módního společenskýho trendu. V podstatě všechno je to zkurvenej fake. Je ve mně ohromně moc nenávisti.\‘

Tenhle odstavec z rozhovoru, kterej Mike poskytl pro webzine Preaching Back To Preachers z mýho pohledu vystihuje tak nějak to všechno, co je z jeho tvorby po celou dobu cejtit. Nasranost na okolí, přímočarost, otrávení z toho, co se ze scény za poslední léta stalo a pohrdání celou touhle parodií na rebelii. Mike je mi sympatickej především tím, že se vždycky snažil stát mimo celou tuhle mašinerii a dělal opravdu to, čemu sám věří a čemu už obětoval půlku svýho života. Ačkoliv to asi hodně z vás přijde jako klišé, pro mě je to něco, čeho si šíleně vážim.

Po boku HOODS se ve čtvrtek večer představí i jejich bratři ve zbrani, starý fotři Crushing Caspars. Pokud máte rádi přímočarej hardcore ve stylu Gorilla Biscuits, není třeba váhat. Za českou scénu pak přijdou bojovat indiáni Just For Being, který nedávno vydali nový EPčko s názvem \‚Mistake In The Rules\‘ a tachovská smečka Something Like, která si mě hned získala svou hudbou a postoji, ačkoliv jsem ji objevil teprve nedávno.

Autor: Wladass, 10.října 2012 | 0 komentářů | Shlédlo: 3485 čtenářů | Kategorie: koncerty

Hodnocení článku

  • 3.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celkem hlasů: 1804

Líbí se Vám článek?


Související články

Komentáře


-- ke článku nebyly přidány zatím žádné komentáře --


Přidat komentář

Pro přidávání příspěvků se musíte nejprve přihlásit.