UŽIVATEL
registrace
zapomenuté heslo
ANKETA
Čeho chcete více? Hudebních novinek
Videoklipů zdarma
Klubů
Akcí a párty
Hudebních skupin
celkem 5384 hlasů

Letošní sestava Zimního Masters Of Rock je jednoznačně nejsilnější v celé 6-leté historii této zimní verze populárního vizovického \"Masters\", o čemž svědčí i ohromný zájem o vstupenky.

HELLOWEEN, STRATOVARIUS, PRETTY MAIDS, PAUL GILBERT, FREEDOM CALL,VARG, REBELSTAR, SYMPHONITY…a dal­ší.

6. ročník jednodenní zimní mutace největšího mezinárodního rockového open-air festivalu u nás.

Máme vynikající zprávy! Letošní ZIMNÍ MASTERS OF ROCK má na svém programu skutečně velká jména světového rock-metalového pole! je na co se těšit! Své světové turné k nové desce \„7 Sinners\“ zde zahájí populární HELLOWEEN, kteří si s sebou vezou přímo luxusního hosta – finské krále melodického metalu STRATOVARIUS! Po neuvěřitelně dlouhých 18 letech se do ČR vrací legendární kapela PRETTY MAIDS, představí se vám kytarový mág kapely MR. BIG – PAUL GILBERT, zaskáčete a zazpíváte si s veselými FREEDOM CALL, své koncertní show chystají také němečtí krvaví vikingové VARG. Nově potvrzenou kapelou jsou cool holandští hard rockeři REBELSTAR a známá česko-německá symphonic-metalová banda SYMPHONITY.

Letošní sestava Zimního Masters Of Rock je jednoznačně nejsilnější v celé 6-leté historii této zimní verze populárního vizovického \„Masters\“, o čemž svědčí i ohromný zájem o vstupenky. Již nyní je prodána víc jak polovina kapacity haly Euronics! Moc dlouho tedy s nákupem vstupenek neváhejte!

Nezapomeňte, že právě zde se jako úplně první dovíte první potvrzené kapely letního Masters Of Rock 2011 a spustí se zde absolutně nejvýhodnější předprodej vstupenek, platný pouze v tento den v hale Euronics a bude zde zahájen prodej DVD z Masters of Rock 2010, na kterém se nyní intenzivně pracuje! K tomu celodenní kotel zábavy, no přijít, přijet se rozhodně vyplatí!

Autor: admin, 11.října 2010 | 0 komentářů | Shlédlo: 3285 čtenářů | Kategorie: festivaly

Hodnocení článku

  • 3.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celkem hlasů: 1895

Líbí se Vám článek?


Související články

Komentáře


-- ke článku nebyly přidány zatím žádné komentáře --


Přidat komentář

Pro přidávání příspěvků se musíte nejprve přihlásit.