UŽIVATEL
registrace
zapomenuté heslo
ANKETA
Čeho chcete více? Hudebních novinek
Videoklipů zdarma
Klubů
Akcí a párty
Hudebních skupin
celkem 5387 hlasů

TRANSMISSION – dechberoucí show se svým osmým pokračováním opět uchvátí tisíce fanoušků elektronické hudby, kteří se opět vydají v sobotu, 19. listopadu 2011 do pražské O2 areny. Letošní téma DIGITAL MADNESS....

TRANSMISSION – dechberoucí show se svým osmým pokračováním opět uchvátí tisíce fanoušků elektronické hudby, kteří se opět vydají v sobotu, 19. listopadu 2011 do pražské O2 areny. Letošní téma DIGITAL MADNESS nabídne opět impozantní scénu s dekoracemi, obřími LED stěnami, mnoha lasery, pyro efekty, a masivním zvukovým systémem. S nejsilnějším line-upem v dosavadní historii, který skýtá taková jména jako Above & Beyond, Ferry Corsten, Markus Schulz, Gareth Emery, John O´Callaghan a Michal Poliak má letošní Transmission ambice poprvé vyprodat O2 arenu!

Pro ty nejnáročnější návštěvníky nabízíme další možnost, jak si užít Transmission v exkluzivním stylu, a to zakoupením Golden ticketů. Jako jejich majitelé budete moci využít maximálního pohodlí luxusního klubového patra O2 areny, jež kromě několika barů či šatny zdarma, nabízí bohatý catering po celou dobu akce zdarma, který je zahrnut v ceně vstupenky. Ta činní 4.600 Kč a je v prodeji na pokladnách O2 areny každý všední den od 13 do 18 hodin, nebo na emailu klimesova@best.sazka.cz. Pro majitele těchto vstupenek jsou vyhrazeny speciální vchody a dále je jim umožněn vstup i na taneční plochu, nikoliv však na VIP terasy.

Kromě jiného jsou v prodeji také exkluzivní VIP vstupenky za 2.500 Kč, které umožňují vstup na luxusní VIP terasu, vybudovanou na ploše O2 areny. VIP terasa s omezenou kapacitou nabídne bar s širokým sortimentem vybraných nápojů, VIP toalety, ale hlavně nejlepší výhled na neskutečnou Transmission show. VIP vstupenka obsahuje neomezenou konzumaci nealkoholických nápojů (kromě Red Bullu) a opravňuje ke vstupu na hlavní taneční plochu a přilehlé tribuny. Do 31. července si také můžete zakoupit nejlevnější vstupenky na osmé vydání Transmission za cenu 1.190 Kč, která se bude postupně zvyšovat, až na 1.490 Kč na místě. Vstupenky jsou v prodeji v síti Sazka Ticket, na terminálech Sazka, všech pobočkách České pošty a prodejních místech Ticketportal.

Více informací naleznete na www.transmission.cz a www.unitedmusic.cz

Zdroj: www.unitedmusic.cz

Autor: ZechY, 14.července 2011 | 0 komentářů | Shlédlo: 3537 čtenářů | Kategorie: electro

Hodnocení článku

  • 3.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celkem hlasů: 1910

Líbí se Vám článek?


Související články

Komentáře


-- ke článku nebyly přidány zatím žádné komentáře --


Přidat komentář

Pro přidávání příspěvků se musíte nejprve přihlásit.