UŽIVATEL
registrace
zapomenuté heslo
ANKETA
Čeho chcete více? Hudebních novinek
Videoklipů zdarma
Klubů
Akcí a párty
Hudebních skupin
celkem 5403 hlasů

Osmé pokračování fenomenální party TRANSMISSION, která v sobotu 19. listopadu přivítá v pražské O2 areně tisíce fanoušků elektronické hudby, představí sedm DJských hvězd, z kterých se pět nachází v TOP 10 ankety časopisu DJ Mag o nejpopulárnější DJ´s planety.

Osmé pokračování fenomenální party TRANSMISSION, která v sobotu 19. listopadu přivítá v pražské O2 areně tisíce fanoušků elektronické hudby, představí sedm DJských hvězd, z kterých se pět nachází v TOP 10 ankety časopisu DJ Mag o nejpopulárnější DJ´s planety. Ke jménům jako jsou Above & Beyond, Ferry Corsten, Markus Schulz a Gareth Emery, tak přibude také John O´Callaghan, který je jedním z elitních trance DJů, jehož popularita každým rokem rovněž strmě stoupá. Jeho sety jsou plné energie s vysoce rafinovanou a přesnou technickou mixování. V současné době sklízí úspěchy s albem „Unfold“, které vyšlo letošní rok v dubnu.

Domácí umělce bude reprezentovat momentálně jeden z nejúspěšnějších domácích DJů a producentů Michal Poliak, který v současné době vydává jednu úspěšnou skladu za druhou, a vystupuje na nejprestižnějších domácích i zahraničních tanečních eventech. Jednu z posledních skladeb My Republic aktuálně zremixoval Marco V. Michal je jedním z rezidentů show Dance Exxtravaganza na Evropě 2, má vlastní rezidentní klubovou noc, a kromě intenzivních příprav na startu vlastního labelu Republic Recordings, jej čekají vystoupení mimo jiné na festivalech v Holandsku, dále v klubu Amnesia na Ibizie, v Maďarsku, Rusku, Lotyšsku, a dalších zemích. Více informací najdete na nově spuštěných webových stránkách www.michalpoliak.com

Předprodej vstupenek na osmou edici Transmission nabízí posledních několik kusů za nejlevnější cenu 890 Kč, která se postupně zvýší až na konečných 1490 Kč na místě. Pro ty nejnáročnější budou v prodeji exkluzivní VIP vstupenky za 2.500 Kč, které umožňují vstup na luxusní VIP terasu, vybudovanou na ploše O2 areny. VIP terasa s omezenou kapacitou nabídne bar s širokým sortimentem těch vybraných nápojů, VIP toalety, ale hlavně nejlepší výhled na neskutečnou Transmission show. Předprodej vstupenek probíhá v síti www.sazkaticket.cz, na terminálech Sazka, všech pobočkách České pošty, prodejních místech Ticketportal či pokladnách O2 areny.

*Zdroj: www.transmission.cz *

Autor: ZechY, 12.července 2011 | 0 komentářů | Shlédlo: 3609 čtenářů | Kategorie: electro

Hodnocení článku

  • 3.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celkem hlasů: 2191

Líbí se Vám článek?


Související články

Komentáře


-- ke článku nebyly přidány zatím žádné komentáře --


Přidat komentář

Pro přidávání příspěvků se musíte nejprve přihlásit.