UŽIVATEL
registrace
zapomenuté heslo
ANKETA
Čeho chcete více? Hudebních novinek
Videoklipů zdarma
Klubů
Akcí a párty
Hudebních skupin
celkem 5373 hlasů

Máte kapelu a chtěli byste si zahrát na jednom z největších festivalů v Kanadě? Tak teď přichází vaše šance!

Máte relativně fungující kapelu, máte i své fanoušky ale nechcete se spokojit pouze s hraním koncertů ve vašich lokálních klubech? Zahrát si v zahraničí na velkém festivalu, kde můžete získat spoustu nových příznivců, kontaktů ale hlavně zkušeností se vám zdá jako nereálný sen? Pokračujte ve čtení a uvidíte, že záleží jen na vaší píli a taky to bude chtít trochu štěstí a tenhle sen se vám může splnit. PLANETROX je celosvětová hudební soutěž, jejímž hlavním cílem je představit kvalitní mladé alternativní kapely široké veřejnosti. Kapely z 15 různých zemí budou mít možnost přihlásit se do soutěže PLANETROX a získat tím šanci zahrát si letos v září na festivalu Envol et Macadam v kanadském Québecu.

Letošního ročníku se budou účastnit hudebníci z Kanady, Spojených Států, Francie, Belgie, Velké Británie, Německa, Maroka, Irska, Itálie, Japonska, Číny, Malajsie, Indonésie, Jižní Korey a na poslední chvíli i České Republiky. Envol et Macadam je jednou z nejpopulárnějších událostí odehrávajících se na území města Québec, která již tradičně nabízí začínajícím kapelám šanci být součástí kulturní události, kterou každý rok navštěvuje přes 20 000 nejen hudebních příznivců, ale i profesionálů z hudebního průmyslu. V uplynulých letech již na festivalu vystoupily kapely jako Bad Religion, Mastodon, Sum 41, Millencolin, Blood for Blood, Pennywise, Hatebreed, The Sounds, Bloc Party nebo IAM.

A jak vlastně PLANETROX funguje? Zaregistrujete vaši kapelu, zaplatíte registrační poplatek 15 euro a vyberete jednu z vašich skladeb, o které si myslíte, že by mohla zaujmout (musí jít pouze o vlastní tvorbu, převzaté věci nejsou povoleny). O vašem postupu budou rozhodovat jak fanoušci, tak i odborná porota. Hudební styl není přímo vyhraněný, takže je jedno, zda hrajete punkrock, hardcore, metal, indie, rock nebo třeba ska.

Přihlásit se můžete od 5. března do 11. května 2012 na stránkách www.planetrox.ca pod kolonkou Czech Republic. A konečně se dostáváme k tomu, co vás asi všechny zajímá, že? Výhra. Z každé země bude vybrána pouze jedna kapela, která poletí do Kanady a zahraje si na festivalu Envol et Macadam v Québecu, který se bude odehrávat 7. a 8. září 2012. Pro registraci, další informace a celé znění pravidel navštivte stránky www.planetrox.ca a pokud budete mít ještě další dotazy, obraťte se s nimi na náš e-mail stanleystar@seznam.cz A pak vyražte do zkušebny, ať to za něco stojí, ne?

Autor: Wladass, 6.března 2012 | 0 komentářů | Shlédlo: 3284 čtenářů | Kategorie: ostatni

Hodnocení článku

  • 3.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celkem hlasů: 1851

Líbí se Vám článek?


Související články

Komentáře


-- ke článku nebyly přidány zatím žádné komentáře --


Přidat komentář

Pro přidávání příspěvků se musíte nejprve přihlásit.