UŽIVATEL
registrace
zapomenuté heslo
ANKETA
Čeho chcete více? Hudebních novinek
Videoklipů zdarma
Klubů
Akcí a párty
Hudebních skupin
celkem 5387 hlasů

Zpěvák a herec Martin Písařík připravuje pro své příznivce příjemné překvapení. Spolu se svou hudební sestavou Akustik chystají CD, na němž se objeví všechny skladby, které má kapela na dosavadním repertoáru.

Již dva roky nabízí Martin Písařík s kapelou Akustik svým fanouškům autorskou hudbu, do které netradičně zařazují žánrově různorodé písně. Momentálně se čtyřčlenná skupina rozhodla vydat vlastní album, na kterém budou všechny skladby zařazeny.

Natočit debutové CD už je skutečně na čase. „Už delší dobu se mě naši posluchači ptají, kdy konečně uděláme desku. Myslím, že právě nastala ta pravá chvíle, kdy začínáme o nahrání naší první desky zcela vážně uvažovat,“ říká zpěvák Martin Písařík.

Za tu dobu, co Akustik těší příjemnou hudbou svou nemalou fanouškovskou základnu posluchačů, přispěla kapela naší hudební scéně hned několika líbivými písněmi. Posluchačům se tak vryly do paměti skladby jako Srdce zlatý, Na chodníku anebo také melodická a zároveň humorná píseň Trhali jsme fíky. Zatím byly všechny songy ke slyšení pouze na vystoupeních kapely. Zanedlouho si je však budete moci poslechnout také z pohodlí vašeho domova.

Příznivci se mají skutečně nač těšit. „Na desku chystáme umístit všechny své skladby, které máme na dosavadním repertoáru. Posluchačům tak nabídneme šestnáct písní nejrůznějšího žánru, jak už je u nás zvykem,“ přibližuje Martin Písařík připravované album.

Akustik nedávno oslavili dvouleté výročí svého působení hezkým koncertem v pražské Malostranské besedě, na který se přišlo podívat mnoho návštěvníků. Příště tak Akustik budou moci nabídnout na svém vystoupení i dárek v podobě CD, které bude přítomným pravou atmosféru koncertu neustále připomínat. Fanoušci mohou vývojové stadium desky sledovat na oficiálních webových stránkách kapely, které budou zanedlouho spuštěny.

www.martinpisarik.cz

Autor: Wladass, 29.července 2011 | 0 komentářů | Shlédlo: 4591 čtenářů | Kategorie: pop

Hodnocení článku

  • 3.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celkem hlasů: 2176

Líbí se Vám článek?


Související články

Videoklip


Komentáře


-- ke článku nebyly přidány zatím žádné komentáře --


Přidat komentář

Pro přidávání příspěvků se musíte nejprve přihlásit.