UŽIVATEL
registrace
zapomenuté heslo
ANKETA
Čeho chcete více? Hudebních novinek
Videoklipů zdarma
Klubů
Akcí a párty
Hudebních skupin
celkem 5387 hlasů

Adrenalinová injekce plná emocí a kvalitního HardRocku a Heavy-metalu, je tak s Jornem na 100% garantována!

Po téměř 30 různých albech, na kterých JORN LANDE spolupracoval s těmi nejlepšími muzikanty světa se v červnu loňského roku objevila další fošna pod značkou JORN – \„Spirit Black\“. Jde o opravdu unikátní klasické Hardrockové mistrovské dílo tohoto nadaného norského hudebního živlu. Jorn Lande se díky svému silnému a rozmanitému hlasovému rejstříku a textařskému umění řadí mezi největší rockové obry na světě. V roce 2008 se Jorn účastnil velkolepého projektu Tobiase Sammeta AVANTASIA, kde se postavil vedle takových hvězd jako jsou Alice Cooper, Eric Singer (Kiss), Rudolph Schenker (Scorpions), Bob Catley (Magnum)… a mnoho dalších. Participoval rovněž na podobném projektu Arjena Lucassena – AYREON.

JORN letos vydal album jednoduše nazvané \„Dio\“ a uctil tak hudební dědictví mistra Ronnie James Dia. Jorn zde vybírá některé méně známé melodie z Diovy hudební éry, ale také se zde objevují jeho klasické kousky. Na desce najdeme také původní píseň \„Song For Ronnie James\“, píseň, kterou Jorn napsal ještě předtím, než Ronnie onemocněl a kterou mu chtěl jen poděkovat za inspiraci a vliv, který na něm tento jeho velký vzor zanechal. \„Without Ronnie\'s presence, I would not have become the artist I am today.\“ říká sám Jorn. Letos v létě vystoupil Jorn po boku zbylých členů kapely HEAVEN & HELL, Tony Iommiho, Geezera Butlera a Vinny Appice a také zakládajícího člena DEEP PURPLE a BLACK SABBATH Glenna Hughese v Anglii, aby společně poctili Diovu památku.

Nyní JORN vyrazil se svou stejnojmennou kapelou na cestu po Evropě, a tak se mu zákonitě musela do cesty postavit i Mekka rocku a metalu u nás – ZLÍN a jeho klub Masters Of Rock Café! JORN zde vystoupí již v sobotu 16. října ve 20:00! Můžeme se těšit na kompletní průřez toho nejlepšího z celé jeho hudební kariéry, ale také na \„Song For Ronnie James\“ a další nové skladby.

Speciálními hosty koncertu jsou známé mladé české metalové naděje – kapely DYMYTRY – nekompromisní kytarová smršť doplněná sugestivním zpěvem stejně jako predátorské masky z dílny Národního divadla a VENEFICA – progresivní rock/metalová banda s příměsí funku, rapu i hardcoru. Obě tyto kapely letos vítězily v mnoha hudebních soutěžích!

Autor: admin, 7.října 2010 | 0 komentářů | Shlédlo: 3882 čtenářů | Kategorie: metal

Hodnocení článku

  • 3.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celkem hlasů: 2050

Líbí se Vám článek?


Související články

Videoklip


Více videoklipů 

Komentáře


-- ke článku nebyly přidány zatím žádné komentáře --


Přidat komentář

Pro přidávání příspěvků se musíte nejprve přihlásit.