UŽIVATEL
registrace
zapomenuté heslo
ANKETA
Čeho chcete více? Hudebních novinek
Videoklipů zdarma
Klubů
Akcí a párty
Hudebních skupin
celkem 5384 hlasů

8.12. 18:00 ZLÍN, Masters Of Rock Café KATAKLYSM, TRIPTYKON, MARDUK, MILKING THE GOATMACHINE, AZARATH, DAWN OF DISEASE

KATAKLYSM, TRIPTYKON, MARDUK, MILKING THE GOATMACHINE, AZARATH a DAWN OF DISEASE – to je přímo zabijácký live-balíček, který se pro všechny české fans rozbalí ještě letos, přesně 8. 12. ve ZLÍNĚ, Masters Of Rock Café! Po známých a úspěšných jednodenních festivalech jako jsou Thrashfest, Heidenfest nebo Paganfest, přichází nyní do ČR HATEFEST! Jeho poslání je víc než jasné! Zanechat zde další výraznou krvavou stopu! Dravé síly temnot zas ovládnou ZLÍN! Bude to velká párty pro všechny příznivce death a black metalu.

Headlinerem jsou známí kanadští extrémisté KATAKLYSM, kteří úspěšně dokončili své světové turné. Jejich „Heaven´s Venom“ mania letos zasáhla 4 kontinenty a vyvrcholila koncem léta na Summer Breeze festivalu v Německu. KATAKLYSM mezitím nahráli nový singl „The iron Will“ o jehož finální mix se letos na podzim postará Tue Madsen (The Haunted, Behemoth, Mnemic) a bude vydán společně s novým videoklipem zhruba měsíc před vydáním hudebního DVD dokumentu „The Iron Will: 20 Years Determinated“, který zmapuje všechny vzestupy a pády této metalové bandy. Sympatičtí kluci z KATAKLYSM jsou známí svými neskutečně energickými show, při kterých vtáhnou do děje všechny přítomné, bude to masakr!

Svůj podíl na velkoleposti HATEFESTU má na kontě také druhá kapela TRIPTYKON ze Švýcarska. Stejně tak, jako se kdysi zrodila kapela CELTIC FROST z popela kapely HELLHAMMER, tak se zrodil TRIPTYKON z popela Celtic Frost. Hlavní muž a mozek kapely Triptykon, uhrančivý čaroděj Tom Gabriel Warrior a jeho spolek vám naservírují své první black/doom dítě k ochutnání „Eparistera Daimones“. MARDUK není jen akkadský bůh a patron starověkého města Babylon, ale také švédská black metalová banda, která je ovládána samotným Satanem. Přesvědčí vás o tom svým skvělým setem, který bude obsahovat také skladby z nového EP „Iron Dawn“. MILKING THE GOATMACHINE je německá metal/grind kapela, která si na letošním Metalfestu v Plzni získala svým energickým, veselým vystoupením snad všechny přítomné, jejich parádní příběh o zlém vlku a chytrých kůzlátkách prostě baví. Těšit se můžete také na polský death/black metalový underground AZARATH, ve kterém nesedí za bicí soupravou nikdo jiný než fantastický Inferno z kapely Behemoth. Jejich aktuální brutální epos nese název „Blasphemers Maledictions“ a zavede vás až do smrtelného podsvětí. Poslední kapelou HATEFEST killer sestavy jsou death metalové bestie DAWN OF DISEASE z Německa, kteří vám rovněž představí své nové baby monstrum „Legends Of Brutality“.

Co dodat? Pořiďte si svoji vstupenku do pekla včas, ať stihnete potrénovat, než se vás tato zabijácká akce pokusí rozdrtit. HATEFEST 2011 – ZLÍN, Masters Of Rock Café – Čtvrtek 8. prosince od 18:00 hod.!

Vstupenky jsou v prodeji!

K dostání v pořádající agentuře Pragokoncert, tel: 577 432 580, e-mail: mikeskova@pragokoncert.com, stránky www.mastersofrock.cz – na dobírku, na baru v Masters Of Rock Café na Čepkově, ve všech obvyklých moravských předprodejích a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticket-Art.

Autor: Wladass, 18.listopadu 2011 | 0 komentářů | Shlédlo: 3461 čtenářů | Kategorie: koncerty

Hodnocení článku

  • 3.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celkem hlasů: 1648

Líbí se Vám článek?


Související články

Komentáře


-- ke článku nebyly přidány zatím žádné komentáře --


Přidat komentář

Pro přidávání příspěvků se musíte nejprve přihlásit.