UŽIVATEL
registrace
zapomenuté heslo
ANKETA
Čeho chcete více? Hudebních novinek
Videoklipů zdarma
Klubů
Akcí a párty
Hudebních skupin
celkem 5381 hlasů

Jednodušší je zůstat opodál, na vrcholu, než se vrátit a pokoušet nové štěstí. Proto je návrat skupiny, která opustila hudební svět na vrcholu svých sil (v tomto případě dokonce po 2 zlatých deskách po sobě), velmi silným vzrušením, až skoro morbidní fascinací. Budou v tom rockovém světě ještě umět chodit?

14. – 17.7. VIZOVICE, Masters of Rock festival

13.10. PRAHA. KC Vltavská

Jednodušší je zůstat opodál, na vrcholu, než se vrátit a pokoušet nové štěstí. Proto je návrat skupiny, která opustila hudební svět na vrcholu svých sil (v tomto případě dokonce po 2 zlatých deskách po sobě), velmi silným vzrušením, až skoro morbidní fascinací. Budou v tom rockovém světě ještě umět chodit?

Rock´n´roll je vysoko oktanový koktejl, který může v každém okamžiku explodovat, a kapela prostě skončí. Dotek osvícení ji však tu a tam dokáže zase spojit, obnovit tolik potřebnou rovnováhu a výsledky mohou být ohromující. GUANO APES to dokázali! Jsou zpět a přímo v oslnivé formě! Kapela, jejíž kytarový rock za celou dobu její nečinnosti nebyl schopen nikdo nahradit, se vrací ve své nejúspěšnější sestavě (Henning Rümenapp, Dennis Poschwatta, Stefan Ude a Sandra Nasic). Samozřejmě pokud máte v úmyslu se vrátit, musíte si být jistí, že jste přinejmenším stejně dobří jako pře tím, ne-li lepší. A GUANO APES s novým, čerstvým elánem zní opravdu o moc lépe. Jejich nové album \„Bel Air\“ (vyjde v dubnu) si propůjčilo název slavné čtvrti Los Angeles. Pod taktovkou Jona Schumanna pracovali takoví mistři zvuku, jako jsou Tom Lord-Alge (U2, Oasis, Pink), Terry Date (Pantera, Soundgarden) nebo Rundy Staub (Metallica, Nickelback), takže výjimečnost nových Guano Apes je zaručena. Navíc, Sandra v jedné písni zpívá \„This time I will make sure, you won´t feel insecure\“, mluví tak k sobě samé, ke kapele a hlavně k vám, fanouškům – buďte si jisti, že uvidíte dosud nevídané! Oheň kapely vás sežehne!

Máme štěstí! GUANO APES představí svou novou desku hned 2 x v České Republice! První koncert byl potvrzen na Masters Of Rock festival do Vizovic (14. – 17.7.), druhá zastávka bude v PRAZE, KC Vltavská – 13. 10. 2011!

Autor: admin, 3.dubna 2011 | 0 komentářů | Shlédlo: 4030 čtenářů | Kategorie: rock

Hodnocení článku

  • 3.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celkem hlasů: 2212

Líbí se Vám článek?


Související články

Komentáře


-- ke článku nebyly přidány zatím žádné komentáře --


Přidat komentář

Pro přidávání příspěvků se musíte nejprve přihlásit.