UŽIVATEL
registrace
zapomenuté heslo
ANKETA
Čeho chcete více? Hudebních novinek
Videoklipů zdarma
Klubů
Akcí a párty
Hudebních skupin
celkem 5381 hlasů

Pět let existence oslaví mimo jiné i na svém jubilejním stém koncertu, který kapela naplánovala na 25. září. Akce 100. Rock Show proběhne na sále restaurace U Rybníků v malebné vesničce Březí, nedaleko Říčan u Prahy. S polečně s Covers for Lovers vystoupí spřízněné Totální nasazení a punkový DJ Vondra.

Kapela Covers for Lovers toho za svou poměrně krátkou existenci stihla více než dost. Česká televize si kapelu vybrala do svého pořadu Dobré ráno kapely a následný festival v Brně na Nám. Svobody. Kluci odjeli několik turné, například s kapelou Alkehol nebo Totální nasazení, předskakovali takovým jménům jako jsou Tři sestry nebo Iné kafe a v letošním roce se jim podařilo zvítězit v prestižní soutěži Šance Muzikus, díky které se dostali na podia těch nejrenomovanějších festivalů u nás. Třešničkou na dortu jejich dosavadní hudební kariéry je hymna pro festival Přeštěnice, kterou kapela složila letos v květnu. Na svém hudebním kontě mají Covers dvě oficiálně vydaná CD a celkem čtyři videoklipy. Na konci roku se kapela chystá na minitour ke svému prvnímu výročí.

Pět let existence oslaví mimo jiné i na svém jubilejním stém koncertu, který kapela naplánovala na 25. září. Akce 100. Rock Show proběhne na sále restaurace U Rybníků v malebné vesničce Březí, nedaleko Říčan u Prahy. S polečně s Covers for Lovers vystoupí spřízněné Totální nasazení a punkový DJ Vondra. Kapela pozvala na svůj stý koncert i bývalé a zakládající členy, kteří se během večera postupně zapojí do produkce. Speciálním hostem pak bude zpěvačka Anke, která s kapelou v minulosti též nazpívala několik společných písní. (např. Novoroční). Těšit se můžete i na nového člena kapely Richhieho, kterého Covers poprvé oficiálně představí.

„Koncert pořádáme záměrně ve Březí, protože je to místo, kde před více, jak dvaceti lety vznikla Alešova první kapela a vlastně před pěti lety i Covers,“ uvádí Billie, zpěvák Covers for Lovers. „Březí je pro mě srdcová záležitost, proto jsme se rozhodli, že naše výročí nebudeme dělat v klasickém rockovém klubu, ale u nás doma ve vesnickém hospodském sále, kde jsem dokonce v hluboké minulosti působil brigádně jako výčepák,“ doplňuje s úsměvem Aleš.

DJ Vondra, který se bude starat o „afterpárty“, nabízí na FB události možnost výběru songů, které byste rádi slyšeli na závěr večera.

acebookový event: https://www.facebook.com/…69148726752/

Covers for Lovers www.coversforlovers.cz www.facebook.com/covers4lovers

Letní (official videoklip) https://www.youtube.com/watch?…

Autor: Wladass, 17.září 2015 | 0 komentářů | Shlédlo: 4797 čtenářů | Kategorie: koncerty

Hodnocení článku

  • 3.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celkem hlasů: 1456

Líbí se Vám článek?


Související články

Komentáře


-- ke článku nebyly přidány zatím žádné komentáře --


Přidat komentář

Pro přidávání příspěvků se musíte nejprve přihlásit.